во ,

21 Миленичиња кои пораснале повеќе од очекуваното

Демек мало куче е кученце до старост, но од гледна точка на самите миленици, големината воопшто не е важна. Главната работа е да бидете цврсто убедени дека без оглед на  вистинска големина, вашето куче или мачка имаат свое место во рацете на својот сопственик. Или на неговата перница. Или околу вратот.


1. „Монти! Ти не си куче за на каучот!“

2. „Никогаш не сум сакала домашно милениче, но погледни ме сега“.

3. „Не престанува да расте. Помош!“

4. “Може ли да се напијам кафе?”


5. „Големото момче Арагон со татко ми“.

6. „Мојот маламут тежок 36 килограми сè уште сака да го држат“.

7. „Татко ми со неговиот Мејн Кун Буба“.

8. „Ова е мојот најдобар пријател Мејнард“.

9. „Самсон до просечна мачка за споредба“.

10. Таа цврсто верува дека е мало куче…

11. „Тато со моето куче. Висината на татко ми е 188 см“.

12. „Мачорот на мојот пријател е речиси иста висина како него. Запознајте ги Зак и Марти“.

13. „Човеку, овој кауч е очигледно премал“.

14. „Го донесов моето куче тешко 58 килограми“

15. „Моето куче се однесува како мало кученце и седи на каучот кога баба ми доаѓа да не посети“.

16. „Запознајте го Карл: 68 килограми меѓу лав и добро момче“.

17. Се чини дека ова куче почнува да сфаќа дека повеќе не е бебе.

18. Кога еднаш засекогаш ќе одлучиш дека си мало куче.

19. „Мачорот на моите родители е многу голем, но тој изгледа не разбира.

20. „Велат дека тука се појавуваат големи мачки?

21. Големо момче!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

19 Фотографии кои докажуваат дека големината е важна

21 Луѓе кои употребуваат корисни апарати во секојдневниот живот