во , ,

21 Урнебесно лоши портрети на познати личности во Пикасо стил

Австралискиот „уметник“ Twitter Picasso создава портрети со славни славни и тие се катастрофални. Илустрациите се толку лоши, што всушност се добри. Наменските гротескни карикатури се полни со мали детали инспирирани од тетоважите, облеката и обликот на телото на субјектите, нудејќи смешно прецизно претставување на некои од најпознатите луѓе во забавната индустрија.


Навалица Ви препорачува

KICK IT Чорапи

1,050 ден.

Што мислиш?

22 Points
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Дегустаторот во една фабрика за вино починал па затоа компанијата решила да вработи нов дегустатор…

Запознајте ја најопасната градина на светот, на влезот пишува: „Овие растенија можат да ве убијат…“