во , ,

22 Слики кои го опишуваат напредокот подобро од илјада зборови

Многу работи во животот се менуваат, но често тоа не го ни забележуваме. Како пример, домашните милениците растат, со спортување се топи вишокот килограми, а професионалните вештини се усовршуваат. И само со споредување на почетокот на патот со целта, можете да видите каков голем резултат сте успеале да постигнете.

„Има една година разлика помеѓу овие слики. Знам дека многу луѓе се природно талентирани, но јас не. Морав да работам напорно за да постигнам таков напредок“.

„Јас ја намалив тежината од 139 на 63,5 килограми.


Везење: како сето тоа започна и 10 години подоцна.

„Пред една година почнав да учам астрофотографија и ова е она што го постигнав!“

Од кратка коса до долга.

“Мојата сопруга и јас донесовме дома мало кученце со тажен израз. Топчето јадеше 5 пати на ден, спиеше и растеше. И конечно порасна“

Пред и после поправка и боење на бродот.

Кукла пред и по реставрација.

„Имавме 3 и пол часа, 13 вреќи за ѓубре, 2 пара гумени ракавици, 4 раце, 4 шепи, 7 тревници и планина ѓубре. Заштитете ја шумата!“

„Промени во гнездото“.

„Пред 8 години решив да правам звучници со свои раце. И денес го споредив првиот и последниот проект“.

„Го купив ова растение пред точно една година. Мачката е за споредба“.

„Кога овој полжав дојде кај нас, беше толку мал што живееше во лименка првите 2 недели.“

„Моите успеси во филц од волна“.

„Развивање на витилиго кај моето куче. Неговата боја се промени само за шест месеци, инаку тој е совршено здрав“.

„Многу сум задоволен од тоа како моите вештини за создавање керамички животни се подобрија за една година. Ја сакам оваа активност!“

„Го купив овој гардеробер на аукција за 10 долари и го реставрирав. Сега моето дете ќе го користи“.

„Разликата меѓу сликите е 4 години. Не е мачка, туку сакано милениче“.

„Пред околу 3 месеци купив расад, и го дадов на жена ми да го стави во автомобилот и го заборавив. Испадна дека е нане. Жив освежувач на воздухот“.

„Многу сум горд на моите успеси во везењето од 2014 до 2020 година. Нема талент овде, само часови вежбање и напорна работа!“

„Кој би помислил дека откако ќе имате 2 деца, можете да изгледате покул од кога било?“


„Торта со Рубикова коцка. Напредокот за 3 години“.


-20% Попуст


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Жено, сега пред да умра, искам да ми признаеш нешчо – колку пати си ме изневерила?

16 Фотографии од Венеција кои можат да ги изненадат дури и честите посетители