во , ,

25 Совпаѓања кои повеќе личат на грешка во матриксот отколку на реалност

Понекогаш има случајности во животот во кои е тешко да се поверува. И тие предизвикуваат вистинско задоволство и желба да се долови ситуацијата на фотографија. На пример, кога патките по случаен избор стојат во низа во иста положба или кога две лица, без да кажат збор, носат иста облека.

1. „Оваа чинија одлично и прилега на блузата на ќерка ми“.

2. „Слика? Каква слика?”


3. „Денес на работа најдов свеќи кои одговараат на бојата на мојот лак“.

Ја најдов оваа алка на подот. Помислив: „Уф, мојата нараквица се скршила.“ Но, испадна дека не е така.

Можеби некој ви ја зел нараквицата, ја искинал и потоа ја сменил алката без ваше знаење? Затоа што сè е многу чудно.

Скоро невозможно, бидејќи ја носам скоро 24/7 откако ја купив. Ако ја свалам нараквицата кога готвам или се бањам, таа секогаш стои до мене на масата. Инаку, не ја симнувам, дури и кога спијам…

5. „Денес јас и мојот професор по физичко образование случајно се облековме исто“.

6. Речиси совршено совпаѓање.

7. „Софата во продавницата одговара на моето палто“.

8. „Пеков малку сусам и кога престанав да ја вртам тавата, добив Pac-Man“.

9. „Случајно се најдов на мостот во вистинско време од денот, кога сенката на оградата се совпадна со линијата на средината на патот“.

10. „Денес облеката на мојот пријател одговараше токму на оваа шолја за кафе“.

11. Погледнете како се совпаѓаат овие линии.

12. Кучето се спои со тепихот.

13. „Мојот број на нарачка се совпаѓа со бројот на билбордот“.

14. „Мојот пријател неодамна купи куќа и не ни очекуваше креветот да се смести во новата дневна соба“.

15. „Дезенот на облеката на свекрва ми случајно се совпадна со дезенот на подот од ресторанот“.

16. Тоалетот во ресторантот.

17. „Го најдов ова десно парче на плажа. И по 2 месеци на истата плажа – левото“.

18. „Денес мојот пријател случајно се облече како манекен на улична тезга“.

19. Овие 3 автомобили се наредени како боите на семафор.

20. „Морав да одам на работа, но не можев да си ја најдам кошулата“.

21. Изгледа како грешка во матриксот.

22. Колку долга мачка!

23. „Завиткав подарок и рабовите на хартијата се поклопија сосема случајно“.

24. „Моите влечки се со иста боја како тепихот“.


25. „Само што исеков 2 различни пиперки и одеднаш забележав дека совршено се вклопуваат“.


-20% Попуст


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

21 Луѓе кои употребуваат корисни апарати во секојдневниот живот

Си прднала таа опуштено и си промрморила: Ооо, јануари…