во , ,

26 Ретки фотографии кои докажуваат дека нашиот свет е полн со чуда


За среќа, нашиот телефон со камера е секогаш со нас. Сега, кога десетина мечки седат на дрво, гром удира во виножито или цртани ликови живеат во соседството, можете да го земете телефонот, да фотографирате и да ги споделите со целиот свет.

Мојата кокошка само што го снесе ова јајце.

Првиот билет за Дизниленд

Бебе камили. Тие се толку симпатични!

Моделот на оваа школка наликува на планински венец.


Само огромна карпа која се балансира врз друга.

Заб на Мегалодон

Смарагд од 5.655 карати

Оваа декорација веројатно ги плаши соседите.

„Кога снегот се стопи и замрзна на планината, фотограф го сними овој импресивен природен феномен.“

2 во 1

Макро фотографија на нова и користена игла за шиење

Фосилен отпечаток од минатото

Желка стара 100 години

Бесконечност во чаши

Пустинска бура

Гушкање на дрвја во Амстердам

Кога твоите соседи се Мајк и Сали:

Гнездо на колибри

„Мојот пријател има растенија во својот автомобил.“

Внатрешноста на нуклеарниот реактор

Мечки со птичји дух

Топењето на асфалтот е честа појава во Индија.

Бел брадест змеј

Челична роза

„Коњите стоеја толку мирно што нивните сенки сè уште беа замрзнати.“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Зошто носиш телефонска говорница на грб?

Ако ме пуштиш ќе ти исполнам 3 желби, ама се што ти ќе посакаш комшијата ќе добие дупло од тоа…