во , ,

26 Смешни потенцијални имиња за државите доколку би ја напуштиле ЕУ

Кога светот се впушта во хаос, првото нешто што го правиме, за добро или лошо, се мемињата. Од неславното гласање на Велика Британија за напуштање на ЕУ во 2016 година, Брекзит му даде на интернет пространството богат материјал.

Romania

Sweden

Italy

Spain

Poland

Portugal

Hungary

France

Poland

Netherlands

Austria

Latvia

Lithuania

Belgium

Estonia

Greece

Malta

Czech Republic

Cyprus

Finland

Ireland

Germany

Slovakia

Што мислиш?

7 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Господине Трпе знаете ли дека имате ДОЛГ?!?

30 Познати личности без било каква шминка