во ,

27 Примери од најсмешните “Имаше една единствена задача…” фејлови


Понекогаш луѓето имаат само една работа и сепак успеваат да ја зафркнат. Всушност, тие успеале да ја зафркнат толку лошо што дури е тешко да се поверува дека не забележале. За среќа, кога не сте вие тој што збркал, може да биде прилично смешно.


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

15 Фотографии од касните 90-ти и раните 2000-ти години кои го доловуваат духот на таа ера

15 Луѓе кои ја собраа целата своја сила и волја да се претворат во „убави лебеди“