во , , ,

30 Неверојатни фотографии од подводниот свет кои изгледаат како да се користени специјални ефекти

Неверојатните фотографии од прекрасните морски суштества се добар потсетник за важноста од зачувувањето на животинскиот подводен свет.

Што мислиш?

28 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Музеј ги предизвикува луѓето да ги пресоздадат познатите уметнички слики дома и тие го прифатиле предизвикот

Кириле, зошто масата е толку чиста? Ни трошки ни дамки…