во , ,

50 Искрени илустрации за сѐ што е погрешно со светот денес

Уметникот Даниел Гарсија црта брутално искрени илустрации со социјална содржина.

Во неговите дела тој ги третира последиците на модерното време во кое живееме, водено од политика и алчност.

Овие илустрации можеби се „тежок залак“ за некои луѓе, но Гарсија смета дека промената е можна само ако се соочиме со проблемите.

Што мислиш?

26 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

30 Фотографии покажуваат како изгледа да сте дел од светот на Disney

Поглед во новиот футуристички кинески аеродром