во ,

50 Пати кога луѓето се обиделе да ги модифицираат своите автомобили на најсмешни можни начини

Многу луѓе сакаат да се издвојуваат од другите, па затоа се облекуваат поинаку и се однесуваат поинаку. Некои луѓе дури и ги модифицираат своите автомобили за да добијат дополнително внимание. Има многу видови на автомобили на патиштата, но денес собравме некои од возилата со најсмешен изглед.
-20% Попуст


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

17 Фотографии од Јапонија кои не изненадуваат, но за локалното население е само досадно секојдневие

Шетет две џуџиња низ чаршија Охрид…