во , ,

8 Луѓе кои решиле да направат „од старо – ново“ и успеале


Рециклирањето е иднината, но треба голема креативност и познавање на она што го имате за да го добиете она што ви треба.

Неколку луѓе имале генијална идеја и уште подобра реализација, па така настанале овие дизајни:

Од стара, некористена телефонска постојка – направена е мини библиотека

Полица од старо пијано

Од стара маса за шиење, до шанк

Чипсот може да се затвори и со најблиската кутија за очила


Од блендер до ламба

Расипаната гитара сега служи како украс

Нов живот за старите столчиња

Водоотпорно сандаче за пошта од стара микро печка

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Овој дечко и праќа на девојката фотошопирани слики секој пат кога ќе праша дали децата се ОК

22 Луѓе споделуваат фотографии: „Како реагира мојот миленик кога ненадејно ќе го бакнам?“