во

А мори баба Наде, ти грешка си направила…

Занесила баба Нада у лабараторијата примерок од мокраќа, и наму кај 12 саатот оде по резултат’те, и таа таму шо работе и вика:

-А мори баба Наде, ти грешка си направила.

-Аууу, нуму сак’н, шо грешка мори ќере.

-Ами место мокраќа, ти зејтин си донесила.

-Ооо, ете оти мене сабајлето пешиите ми се лепеа на тавичката…

Што мислиш?

0 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Дојди кај мене, сама сум…

30 Несреќни луѓе кои длабоко зажалиле што купувале работи преку интернет