BatoStrosha

Овој уметник ги претвора предметите од домаќинството во вселенски бродови, а резултатот е едноставно неверојатен

Кога бевме деца, можевме да ја претвориме четката за заби во оружје за витези, далечински управувач за телевизор можеше да служи за управување со вселенско летало, а перницата стануваше непробоен оклоп.

Уметник по име Ерик Геуз пораснал, но не ја изгубил својата детска имагинација и сè уште знае како да ги претвори секојдневните предмети во вселенски објекти.