Чак Норис на Бадник…

Утрото на Бадник Смртта доаѓа на влезната врата на една куќа и почнува да вика:

– Смртта е! Дојдов да ја земам душата на која и дошол редот.

Отвора никој друг, туку Чак Норис.

– Која си ти!

– Смртта!

– Што сакаш?

– Пааа… Коледе леде, паднало греде..

loading...
loading...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *