во

Деца немојте да сте се извалкале ќе ве скршам!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Еднаш, случајно и спомнав на баба ми…

Гејминг во 90те