во ,

Hello! – му рекол македонецот…


Отишол некој Македонец во Англија но знаел само малку Англиски. Изнајмил таму стан но имало многу глувци.

Се мислел како да се пожали кај газдата и на крајот му се јавил:

– Hello! – му рекол македонецот…

– HELLO! – одговорил газдата


– Том анд Џери! До ју ноу?

– YES! – му одговорил газдата

– Епа Џери!!!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Една професорка им рекла на учениците: Кажете нешто „Очигледно“…

Уф… кога ќе ве видам вака колку мрзливи сте биле, многу ми е мака и затоа сакам да дадам еден златник…