во ,

Mакедонка се преселила во Србија и еден ден соседот ја прашува што прави…

Mакедонка се преселила во Србија и еден ден соседот ја прашува што прави, и таа му одговорува:

– Ја шетам си се!


Соседот се зачудил. Утредента соседот пак ја прашува сосетката:

– Еј, шта радиш?

– Ја шетам си се!

А соседот и одговара:

– Па и ја имам сисе, али се не фалим.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди Влав на доктор и се жали на тврда столица и овој му дава апчиња…

Сѐ одговорив тато, не знам зошто ми пиша единица…