во

Отишол Мујо во Јапонија да учи боречки вештини…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Јас јадам – жена ми готви

Девојче јас морам да одам веќе…