Кога во една од нашиве институции, чекаш половина час, доаѓаш на ред и ти викаат ти фали документ

asssss

loading...
loading...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *