Што работиш?

primer

Loading...

One comment

 1. string.Empty()

  Што работиш?
  Програмер.
  Знаеш што е String?
  Да.
  Ај кажи пример.
  Не ти кажувам.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *