во ,

Ако издржиш една рунда ќе добиеш 500.000 долари…


Мајк Тајсон влегува во рингот. Против него требало да се бори некој силен боксер, но во последен момент се откажал. За да не пропадне шоуто почнале да прашуваат дали има некој доброволец да се пријави. Кажале дека ќе заработи многу пари. Се пријавил еден Македонец земјоделец. Влегол во рингот и судијата му рекол:

– Ако издражиш една рунда ќе добиеш 500.000 долари.

Земјоделецот се согласил, Мајк Тајсон мавал, но овој издражал до крај на рундата. Потоа му рекле:

– Ако ја издржиш и втората рунда ќе добиеш милион долари.


Ја издражал и втората рунда, а потоа му понудиле:

– Ако ја издражиш и третата рунда ќе добиеш 3 милиони долари. На тоа Македонецот рекол:

– Не можам да издражам повеќе, сега ќе му ја еб*м мајката.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Би сакала да е јако, но меко, нежно и стрмоглаво, да го преврти мојот внатрешен свет…

По цел ден ќе седиш пред куќата и ќе лаеш на сите што ќе се појават или ќе поминат…