во ,

Ало професоре… здраво. Јас сум ваш бивш студент….

„Ало професоре… здраво. Јас сум ваш бивш студент. Сакав да ви се заблагодарам што 5 пати ме туркавте на испитот додека не ги научам интегралите. Денес прв пат ми се случи да ми помогнат во животот. Клучевите ми паднаа во една шахта и си ги извадив со помош на една жица во форма на интеграл.“

Што мислиш?

26 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Баба ја прашува внуката…

14 Причини зошто Норвежаните се светлосни години пред нас