во ,

Американецот вика: Јас сум мен…

Американецот вика: Јас сум мен.

Каков мен? Бизнисмен.


Англичанецот вика: Јас сум мен.

Каков мен? Џентлмен.

Мујо вика: Јас сум мен.

Каков мен? Неписмен

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Една женска мисла случајно се нашла во машка глава…

Дај прашај ме како се чуствувам!