во ,

Брат, раскинав со оваа мојава…

Разговараат двајца другари:

– Брат, раскинав со оваа мојава.


– Аман бе! Зошто? Супер девојка беше, фина, културна, убава.

– Почна нешто да ми врти муабет деца, фамилија, ова, она. Немам желба за тоа.

– Што ти рече?

– Ај да порачаме фамилијарна пица.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ало,што не се јавља бе никој ја к’д ѕвону!

9 Работи што ги чистиме премногу често и всушност ги оштетуваме