во , ,

Влада на Црна Гора, седница за закон за работни денови…

Влада на Црна Гора, седница за закон за работни денови:

Понеделник – после викенд,

Вторник – спремање за рад,

Среда- радна,

Четврток – одмор од рада,

Петак- спремање за викенд,

Сабота и Недела – викенд.

Има ли неко питање?

– Јел че свака Сриједа да буде радна?!

Што мислиш?

9 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кога со другарите се враќаме од кафана…

15 Илустрации покажуваат како изгледа секојдневието на возрасните