во ,

Влегло дете во продавница и и вика на продавачката…

Реклама

Влегло дете во продавница и и вика на продавачката:

– Тето, дај ми тафе.

– Што сакаш?

– Тафе бе тето, тафеаво.

– Што е тоа тафе, не те разбирам.

– Како бе тето не ме разбираш, тафе, тафеаво, за пиење.

– Абе ти реков не знам што е тоа, ај гитла дома!


– Е тулето да ми го јадеш!

– Што рече, мангуп ниеден?

– А туле знаеш што е, тафе не знаеш?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди Црногорец во диско и и се обраќа на девојка…

Блажо му праќа писмо на синот во кое се наоѓала банкнота од…