во ,

Во бон тон школо и добро однесување седат група млади и слушаат предавање. Младата професорка поставува прашање…

Реклама

Во бон тон школо и добро однесување седат група млади и слушаат предавање.

Младата професорка поставува прашање:

– Перо, и се додворуваш на девојка од добра и угледна фамилија, образована и ја покануваш на вечера. Одеднаш, мора да одиш до тоалет. Што ке и кажеш?

– Ќе кажам – причекај ме малку ќе одам да мочам.

– Ова е многу просто и некултурно од твоја страна.

– Спасе, што би рекол ти?

– Извини, би морал да одам до тоалет одма се враќам.

– Ова е нешто подобро, ама не е убаво да спомнуваш тоалет за време на вечера.


– Анте, како ти би ја употребил својата интелигенција и способност и го покажеш твоето добро однесување?

– Па јас би рекол:

– Извинете што морам да излезам на момент мила, одам да му пружам рака на еден мој близок пријател со кој се надевам дека ќе имам прилика да Ве запознам после вечерата.


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Жената му се дере на мажот: Абе стоко, пијаницо низаедна, знаеш ли колку народ умре од пиење…

Се возеле американец, французин и македонец во авион. По некое време дошол ѓаволот и почнал да го сече крилото на авионот…