во ,

Во метро вo Пекинг, момче и девојка чакале воз. Момчето со висок глас ѝ се обратило на девојката…

Во метро вo Пекинг, момче и девојка чакале воз. Момчето со висок глас ѝ се обратило на девојката:

– Чу мин сјан дух фе!

Девојката замислено одговорила:

– Јан чин си фан…

Момчето се изнервирало и извикало:

– Дуа шин фу, дан фун мју, цјан шун гу зен!

Девојката со солзи во очите рекла:

– Жин гуан чуа ше, цу ен гун шан ху!

Како само внимателно читате, ќе помисли некој дека разбирате кинески!

Што мислиш?

8 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Штo сaкaш дa бидеш вo вoјскaтa ?

50+ Фотографии кои сериозно ќе си поиграат со вашиот ум