во

Враќа се директор на фабрика за производство на мебел од пат од Франција…

Враќа се директор на фабрика за производство на мебел од пат од Франција.

Питуват го пријателите како си помина, како жените тамо. Вика он се е прекрасно, Париз ногу убав, жените шармантни.


– А запознаја ли барем некоја?

– Запознајах, како не. Одам у бар седнувам и за кратко време доваѓа една згодна девојка, помилува ме по рамото и се запознајааме. Праша ме да и порачам кафе и јас и порачах. Пита ме и за пијачка и јас и донесех и пијачка. После ме праша да порачам и спална соба…

– И ти шо направи ?

– Абе шо да направам… оште се чудам од дека знае оти сам директор на фабрика за мебел…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Mлад дечко поканил девојка на прв состанок во ресторан…

20 Неверојатни случајности кои тотално не изненадија денеска