во ,

Гледаш ли, вака треба да правиш по три пати во неделата…​

Маж и жена имаат брачна криза и одат кај брачен советник.​

Советникот:​

– Госпоѓо, вие почнете прва. ​

Жената: ​

– Тој мене воопшто не ме сака, не ме приметува, како да сум фотелја во куќата, и оние работи не ги прави! Како да сум сама жена, како да не сум во брак! ​

Станува брачниот советник, ја грабнува жената и ги соблекува гаќите и бам, бам, бам. Мажот гледа од страна. Завршува советникот, ги закопчува панталоните и вели: ​

– Гледаш ли, вака треба да правиш по три пати во неделата. ​

Мажот размислува и вели: ​

– Јас можам да ти ја доведам понеделник и среда, ама петок играм фудбал.​

Што мислиш?

25 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Ова е мускат, 3 години стар, созреан во метални буриња…

Ене го во тоалет има проблем со триперот…