во ,

Господ решил да ја види состојбата во македонското здравство, па се преправил во матичен доктор…

Господ решил да ја види состојбата во македонското здравство, па се преправил во матичен доктор. Седнува во амбуланта. Прв влегува инвалид во количка. Господ ја става раката на неговото чело и вели:– Стани и оди си!

Инвалидот станува од количката, излегува од ординацијата со брз чекор, а другите го прашуваат:

– Како е новиот доктор? Задоволен ли си од лекувањето?

– Ист е како претходниот, дури ни притисокот не ми го измери!

Што мислиш?

25 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мила девојко, толку си млада, како успеа да заработиш за сите тие богатства?

Деца, кој има црни јајца?