во ,

Го прашуваат кандидатот за изборите…

Реклама

Го прашуваат кандидатот за изборите:

– Зошто се кандидиравте?

– Како зошто? Не гледате ли што се случува наоколу? Власта тоне во раскош, корупција, безделништво…

– И вие сакате да се борите против тоа?

– Не, сакам и јас да бидам дел од тоа.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мујо купил нова бушилица и сакал да пробуши неколку дупки да види како работи…

Некој човек отишол во продавница да си купи леб…