во , ,

Го сакам тоа што го јаде оној господин…

Влегува Цветко во ресторан и седнува на една слободна маса. Доаѓа плавуша келнерка, го прашува што сака, а Цветко и вика:

– Го сакам тоа што го јаде оној господин.


По неколку минути се враќа келнерката со модринка на едното око и вели:

– Жалам, не го дава.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Полага студент испит и професорот му го поставува првото прашање, овој нема поим…

Мајка ми е болна, отидов кај неа – Трпана…