во

Дај, остави ме сега, децата се во другата соба, не можеме овде да водиме љубов!​

Полицаец ги пратил жената и децата на одмор на море кога ете ти го по една недела и тој им се придружил. Отишол во хотелот и почнал да и додева на сопругата.​

– Дај, остави ме сега, децата се во другата соба, не можеме овде да водиме љубов!​

– Во право си, ај да одиме на плажа. ​


По неколку минути, на пустата плажа се појавил полицаец.​

– Срам да ви е, брзо да сте се облекле. Тоа не се работи на јавно место.​

– Извини, другар, ова беше момент на слабост, цела недела не сме се виделе. Знаете и јас сум полицаец и би ми било незгодно да ме казните.​

– Во ред, вие сте ми колега и вам ви е простено, ама оваа жена веќе трет пат ја фаќам гола на плажава и сега казната не и гине!​


-20% Попуст


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Патува жена во автобус. Треба да купи билет, но не знае колку чини…

Зошто ти е толкава дупка бе Мујо?