во ,

Десно застанете вие ​​што имате средно, а лево вие што имате основно…

Полицискиот командир ги наредил полицајците и им рекол:

– „Десно застанете вие ​​што имате средно, а лево вие што имате основно.”

Еден полицаец останал да стои на место и го прашал командирот:

– „А јас каде одам, немам никаква школа??

Командантот:

– “Тогаш ти застани зад мене!”

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Зошто возеше 65 км на час, кога е дозволено 55 ?

17 Фотографии кои ги откриваат тајните на нашиот свет