во , ,

Добре, последно прашање, многу лесно, да ви пишам 6-ка да не ве гледам повеќе: Кој ја открил Америка?

Испит. Професорот поставува праашање по прашање, плавушата молчи.

– Добре, последно прашање, многу лесно, да ви пишам 6-ка да не ве гледам повеќе: Кој ја открил Америка?

Плавушата крева рамења.

– Колумбо! – веќе вреска професорот.

– Колумбо!

Плавушата станува и си тргнува.

Професорот:

– Каде тргнавте, колешке!?

– Помислив дека го викате следниот…

Што мислиш?

25 поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Восхит во кругот на научниците: Марс „крие“ езера поголеми од површината на Хрватска и Словенија заедно?

Дизни принцези одат да психотерапија – еве што би им викал психологот!