во , ,

Докторе помогнете ми, ме касна пчела!

Плавуша оди на доктор:

– Докторе помогнете ми, ме касна пчела!

– Ништо страшно, сега ќе намачкам…


– Но како ќе ја фатите. Пчелата сигурно отиде некаде далеку!

– Неее, ќе намачкам на местото каде ве касна.

– Аааа. Во паркот на една клупа.

Докторот налутено:

– Ќе го намачкам тој дел од телото каде ве касна и ќе ви помине!

– Така кажете докторе. Пчелата ме касна на лактот на раката. Уф колку ме боли!

– Која точно?

– Од каде да знам, за мене сите пчели се исти…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Што си толку среќна лиске?

Влегува човек во полициска станица и на сет глас вели: Вие полицајците се најглупи. ..