во ,

Еден човек прашува новинар…

Реклама

Еден човек прашува новинар:

– Вистина ли е дека ние, Македонците, сме и продале 100 000 компјутери на Јапонија?

– Се разбира дека е вистина! Само не на Јапонија, туку на Јамајка, и не беа компјутери туку компоти, и не ги продадовме, туку ни ги вратија.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Фаќа Бил Гејтс златна рипка и таа му вели…

Некоја плавуша шетала и стигнала до една река, ама не знаела како да ја премине…