во ,

Една кокошка снела јајце тешко пет килограми. Кај неа дошол репортерот од локалната телевизија…

Една кокошка снела јајце тешко пет килограми. Кај неа дошол репортерот од локалната телевизија:

– Како се случи тоа?

Реклама

– Тајна…

– Какви се вашите планови за во иднина?

– Да снесам јајце тешко шест килограми.

Потоа репортерот го прашува петелот:

– Како се случи тоа?

– Тајна.

– Какви се вашите планови за во иднина?

– Да му ја скршам главата на нојот!


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Има ли некој ваква колааааааа!!

Мравко, ај со нас ќе одиме на планина да се журкаме…