во ,

Едно утро налетал на човек што правел склекови во паркот…

Си бил еден пијаница.

Едно утро налетал на човек што правел склекови во паркот.


Пијаницава застанал, почнал да се врти околу, го гледа од сегде, и на крајот не додржал, па му рекол:

Дечко, не ти се мешам во врската, ама мислам дека девојката ти киднала!


Супер Акција -20%

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Трчал полжавот низ шумата и го сретнала лисицата. Го прашала каде толку се забрзал…

Го вика Трпе Пецко да му прави друштво ќе оди кај очен доктор да му препиши наочари слабо гледа…