во , ,

Еј, ти, во фонтаната, брзо да излезеш!

Реклама

Пијаница се капе во фонтана во парк. Доаѓа полицаец и му вели:

– Еј, ти, во фонтаната, брзо да излезеш!

Кога пијаницата излегува, полицаецот му бара лична карта. Пијаницата:

– Немам во себе никаков документ.

– Кој си ти?

– Ти ме знаеш!

– Не, не те знам, затоа те прашувам кој си.


– Абе ме знаеш, ти велам!

– Реков дека не знам. Кој си ти???

– Како не ме знаеш? Јас сум тој што беше во фонтаната!


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ајде бабо ти стигна писмо од Америка по авион!

Како Македонец го почнува денот?