во ,

Жената завршува телефонски разговор и му вели на мажот…

Реклама

Жената завршува телефонски разговор и му вели на мажот:

– Ете гледаш дека не телефонирам секогаш предолго. Овој разговор траеше само 10 минути.

– Навистина? Одлично. А кој беше тоа?

– Некој сирота што го згрешил бројот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Мојата 19-годишна ќерка излегува со многу постар маж, а јас и нејзиниот татко сме загрижени

Утрово ми се појави мајка и на сопругата на вратата и вели…