во ,

За време на еднопартискиот систем, учителката го прашува малиот Трпе…

Реклама

За време на еднопартискиот систем, учителката го прашува малиот Трпе:

– Трпе, кој е најголемиот воин на сите времиња?

Трпе станува и како од пушка одговара:

– Јосип Броз Тито!

– Седи, петка – му вели учителката.

Трпе седнува во клупата, вади сликичка со Рамбо од под неа и вели:

– Извини Рамбо, ама кариера си е кариера.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Качуваат Трпе и Трајче огромен шифоњер на десеттиот кат…

На царина, цариниците на работа доаѓале со ептен јаки коли, мерцедеси, поршиња, ферарија…