во ,

Качуваат Трпе и Трајче огромен шифоњер на десеттиот кат…

Реклама

Качуваат Трпе и Трајче огромен шифоњер на десеттиот кат и по некое време Трпе му вели на Трајче:

– Трајче, имам една добра и една лоша вест.

– Кажи ја прво добрата, па после лошата – вели Трајче.

– Добрата е дека се наоѓаме на деветтиот кат, а лошата е дека сме ја згрешиле зградата.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Некоја плавуша шетала и стигнала до една река, ама не знаела како да ја премине…

За време на еднопартискиот систем, учителката го прашува малиот Трпе…