во , ,

Знаеш ли бе ти колку пари јас платив за тој пит бул?

Си имал Мујо пит бул, а Хасо волчјак.

Се здавиле кучињата и пит булот го изел волчјакот.


Отишол Хасо и купил дога. Пак се степале кучињата и пак пит булот победил.

Хасо отишол по третпат и купил шарпланинец, но пит булот и него го победил.

Ептен налутен Хасо отишол по ново куче и после два дена се вратил со пекинезер. Мујо се згазил од смеење кога го видел пекинезерот.

Отишле кучињата позади една грмушка да се тепаат.

После некое време се вратил пекинезерот носејќи ја главата на пит булот. Мујо кога видел што се случило почнал да плаче:

– Знаеш ли бе ти колку пари јас платив за тој пит бул?

– А ти знаеш ли јас колку платив пластична операција за ова крокодолов да ми го направат пекинезер?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Леле колку убав петел! Им се качува ли на кокошките?

5 Степени на пијанство