во ,

Извини те молам, ама збунет сум оти ја загубив жена ми….

Двајца излегле шетајки низ чаршија си ги изгубиле своите жени. И почнале да ги бараат.

Барајки ги жените и двајцата се судриле.


Првиот рекол:

– Извини те молам, ама збунет сум оти ја загубив жена ми.

Вториот рекол:

– Извини и ти но и јас ја загубив жена ми.

Првиот рекол:

– Ако е така тогаш да ги бараме и двајцата но треба да ми кажеш како изгледа твојата ја ќе ти кажам како изгледа мојата па ќе си ги најдеме полесно.

Вториот:

– Жена ми е слаба, висока, убаво градена, црнка со зелени очи, со тексас мини сукња.

А твојата?

– Ма остави ја мојата, ајде да ја најдеме твојата.


Супер Акција -20%

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Не, јас сум за кај тебе. Се враќам од лов пред еден месец и ја фаќам жена ми со некој си во спалната соба…

Неверојатен автобус од соништата во кој живее осумчлено семејство