во ,

Имате ли падобрани?

Цветко оди во продавница за спортска опрема:

– Имате ли падобрани?

Реклама

– Да!

– Можете ли да ми објасните како се користи?

– Да,едноставно.Ја влечете рачката и падобранот се отвара.

– А што ако не се отвори?

– Тогаш ја повлекувате оваа рачка и се отвара резервниот.

– А ако и тој не се отвори?

– Тогаш донесете го,ќе ви го замениме.


Супер Акција: -20% Попуст
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

20 Фотографии кои повеќе личат на грешки во Матриксот отколку на реален живот

Подај ми ги наочарите!