во ,

Како помина на првата брачна ноќ?

Си биле две плавуши и едната ја прашува другата:

– Како помина на првата брачна ноќ?

– Никако мажот цела ноќ ми збореше за Перикле и Аристотел. И ја му одговорив: Џабе збориш јас не се разбирам во фудбал

Што мислиш?

20 Поени
Upvote Downvote

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Тражу гу књигу ”Како се живи подугачко” и никако не можу да гу најду…

Кога тргнува автобусот за Битола?