во ,

Кај нас кога ќе се роди дете без рака му ставаме вештачка и станува кошаркар…

Реклама

Си биле Американец, Германец и Македонец. Се фалеле за медицината во нивната земја.

Американецот рекол:

– Кај нас кога ќе се роди дете без рака му ставаме вештачка и станува кошаркар.

Германецот рекол:

– Кај нас кога ќе се роди дете без нога му ставаме вештачка и станува фудбалер.

Македонецот рекол:

– Кај нас кога ќе се роди дете без глава му ставаме тиква и станува ПОЛИТИЧАР.


Супер Попуст: -20%
Бесплатна достава над 2000 ден.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Oхриѓанец и Србинка за време на една летна сезона во Охрид се фатиле …

Си биле маж и жена и жената не му верувала на мажот воопшто…