во ,

Кога ти е роденден?


Разговараат двајца соседи:

– Кога ти е роденден?

– Зошто?

– За да ти подарам завеси, по цел ден ве гледам како се бркате голи со жена ви низ куќата.


– А тебе кога ти е роденден?

– Зошто?

– Да ти подарам еден двоглед, за да видиш чија жена бркам…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

8 Факти за популарните актери за кои можеби не сте слушнале досега

Повеќе нема да пиеш!